Vakantiehuis De Buizerd

Uitwaaien en genieten op de grens van polder en kust

Voor de kinderen

Voor de kinderen is er in de nabije omgeving meer dan genoeg vertier te vinden, bij mooi weer én bij slecht weer.

Buiten: Klimduin

Dé attractie voor kinderen in Schoorl is het Klimduin, een 50 meter hoge zandberg die de duinen en het bos verbindt met het dorpscentrum. Op het klimduin kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken, terwijl de ouders op het terrasje toekijken en van een drankje genieten.

Buiten: Speelpark De Swaan

In Oudkarspel is er maar liefst 50.000 m2 speelplezier. Het gebied van de buitenspelen heeft een grote speeltuin, een speelbos met glijheuvel, een zandspeeltuin met piratenschip, waterfietsen, skelterbaan jeugd en skelterbaan peuter & kleuter, airtrampoline, midgetgolf en een megagroot springkussen van 22 bij 14 meter.

Speelpark de Swaan is geopend van zaterdag 23 juli t/m zondag 23 oktober tussen 10.00 en 17.30 uur. Adres: Wagenweg 2, Oudkarspel.

Binnen & buiten: Holle Bolle Boom

De Holle Bolle Boom biedt drie verschillende speelwerelden: binnen, buiten en water. Er is een afgeschermde speelruimte voor de allerkleinsten. Voor de oudere kinderen is er de spannende Freefall-glijbaan.

De Holle Bolle Boom is op drie dagen na het hele jaar geopend van 10:00 tot 19:00 uur. Adres: Bongerdlaan 3, Tuitjenhorn.